Chutě, vůně i stolovací zvyky z celého světa si můžete osvojit na řadě kurzů, které pořádá škola vaření v Bistrotéce Valachy v Obchodním domě ve Zlíně. Kromě kurzů zaměřených na zahraniční kuchyni, jsou v nabídce také kurzy kuchyně ryze regionální moravské nebo tematické kurzy vztažené k roční době.
Originální teambuilding, při kterém si s kolegy uvaříte až pětichodové menu dle vlastního výběru. Kapacita kurzu je maximálně 14 osob.
Kurzy vaření vedou profesionální šéfkuchaři a lektoři. Účastníci se tak můžou setkat s šéfkuchařem pražské michelinské restaurace Dejvická 34 – Tomášem Černým, šéfkuchařem Večerka Brno – May Tran Hau, šéfkuchařem zlínského Vita Sana Clubu – Přemyslem Kosem a dalšími.
Dle svého uvážení si můžete vybrat z české kuchyně, zahraniční kuchyně, pečení i grilování. (Např. vietnamská, italská, thajská, španělská kuchyně, pečení frgálů, valašská kuchyně, příprava makronek, kurz odpalovaného těsta, pečení kvasového těsta a spoustu dalších).